Visie & Missie

 

To Art wil christenen toerusten om God te eren en groot te maken door middel van creatieve expressie.

We bieden een breed scala aan cursussen en workshops voor christenen die hun creatieve gaven willen ontdekken en versterken. Er is ruimte om kennis op te doen, maar ook om vaardigheden en technieken te leren. Samen -individueel- creatief bezig zijn inspireert om nieuwe technieken uit te proberen en buiten de comfortzone te werken. Zo is er voor iedereen ruimte om te groeien zowel op creatief en persoonlijk vlak, als in de relatie met God en met andere creatieve christenen. We moedigen de cursisten aan om het geleerde ook te gebruiken in hun dagelijks leven, zodat Gods licht schijnt voor iedereen!

Voor (semi-) professionele creatievelingen is er ruimte om deel uit te maken van ons team om kennis en ervaring te delen als cursusleiders.

To Art

 

De naam ‘To Art’ is een combinatie van twee Engelse termen die de kern van onze organisatie weergeven. ‘Art’ is het Engelse woord voor kunst. Wij focussen ons op creativiteit en leren daarbij vaardigheden van verschillende kunstvormen aan. Daarnaast is ‘To Art’ een woordspeling op de Engelse term ‘to be’ (NL: zijn). In het oud Engels werd ‘art’ gebruikt als vervoeging van het werkwoord to be in de derde persoonsvorm (‘Thou Art’). Daarnaast wordt de ‘zijns’-betekenis van art nog steeds gebruikt in termen zoals the state of art (NL: de huidige stand van zaken, of letterlijk: de stand van het zijn). De combinatie van kunst en zijn staat centraal in onze organisatie: Wij zijn creators.

Onze Kernwaarden

Onze Mensen

Dorien Hoeve

Caroline de Jong

Kim Wijma

Sarah Teuling